top of page

Nyheder fra gammel side

23.06.15
Jeg har besluttet at udsætte Bella’s parring med Farao til 2016.

 

01.06.15
Så har vi været på årets Klubudstilling, som i år fandt sted i Vig, nærmere bestemt Lyngborgen. Som altid var det en hyggelig udstilling med en masse socialt samvær. I år havde jeg kun en hund med, nemlig Target, og han klarede sig bare helt fantastisk og blev Bedste Veteran og BIR, det er nu meget godt klaret af en gammel hund. Target har kun deltaget i 3 udstillinger i år i Danmark, med 2 x BIR. Line Madsen tog nogle fantastiske billeder, som er at finde andetsteds på hjemmesiden.

 

25.03.15
Og vi venter stadig på, at Bella går i løbetid, hun er åbenbart en drilsk dame.

 

29.03.15
Efter at hjemmesiden har været hacket, er den nu oppe at køre igen, og det er på tide at lave en opdatering. Target og Bella var lige et smut i Malmö, og Target blev placeret som Bedste Veteran. Vi går stadig og venter på, at Bella går i løbetid!!

 

07.03.15
Så fik vi endelig taget hul på årets første udstilling, og både Bella og Target blev placeret godt i kønklasserne, og desuden blev Target bedste veteran på dagen. Nu går vi blot og venter spændt på, at Bella går i løbetid, så hun kan blive parret med Spotnik’s First Farao For Ormond (Farao), og resultatet vil forhåbentlig blive et fantastisk kuld hvalpe.

31.01.14
Så er tiden inde til den årlige status. I 2014 på udstillingssiden klarede Oriana’s Traceable Target (Target) og Lots Of Spots Madame Marie (Bella) sig rigtig godt, Target blev nr. 3 på Dansk Dalmatiner Klub’s Top-10 liste, og det må siges at være godt klaret af en ældre han. Target har været blandt de 5 bedste hanner siden 2007. Bella blev placeret som nr. 9 på Dansk Dalmatiner Klub’s Top-10 liste. I 2015 forventer vi, at Bella skal have sit første kuld hvalpe, og det glæder vi os meget til. Vi ønsker alle et fantastisk godt nytår.

21.09.14
I dag var der udstilling i Hillerød (Københavnsvinder), og Target blev Københavnsveteranvinder (KBHVV 2014) og placeret som 4. bedste hanhund, så Target is still going strong.

15.06.14
HIP HIP HUUURRAA i dag blev Paper Moon’s Duchess Oriana 10 år, og det er blevet fejret med kødben og lagkage i det fantastiske dejlige solskinsvejr.

02.06.14
Den 1. juni drog vi (Bella og jeg) til Neumünster i håbet om at få det sidste cert, således at Bella kunne opnå titlen tysk champion, og minsandten om det ikke lykkedes, Bella blev placeret som nr. 2 i sin klasse, og da tæven, der blev placeret som nr. 1, allerede var tysk champion, gik det videre til Bella, HURRA, så turen til Danmark føltes ikke så lang, da vi havde et godt resultat med i bagagen. Dagen forinden, den 31. maj, havde vi, traditionen tro, været på klubudstilling, men resultatet var ikke noget, der er værd at skrive om.

11.05.14
Så var der dobbeltudstilling i Roskilde, og Bella skulle stille op i championklassen for første gang, og det gik o.k. Target stillede begge dage op i veteranklassen, første dag blev han ikke placeret, men den anden dag blev han bedste han og blev BIM, og det må siges at være ganske godt klaret af en ældre herre på 8 år. Tæven der blev BIR, var en svensk tæve på 11 år, så man må tage hatten af for de gamle

21.04.14
Så gik turen til Holland til 2 internationale hundeudstillinger i Goes, en lang tur, men første dag var en særdeles god dag, da Bella fik Res.CACIB, og da tævevinderen allerede var international champion, bliver Res.CACIBET skiftet ud med et rigtigt CACIB, så nu mangler Bella et enkelt CACIB for at kunne kalde sig international champion. Dag 2 var fatal, da dommeren åbenbart ikke kendte noget til genetik, og han syntes, at Bella skulle have en sort snude, hvilket ikke kan lade sig gøre på en brun hund!! Det er åbenbart nemt at blive dommer, når man ikke er nødt til at sætte sig ind i bl.a. genetik.

12.04.14
Så fandt årets første udendørsudstilling sted, denne var arrangeret af Dansk Dalmatiner Klub og fandt sted i Vemmelev nær Slagelse. Target blev bedste veteran, og Bella fik sit sidste certifikat, herefter kan hun kalde sig DANSK CHAMPION, og ikke nok med at hun blev dansk champion, så blev hun også bedst i modsat køn, en fantastisk dag.

08.02.14
Så blev det nye udstillingsår skudt i gang, og Target skulle for første gang starte i Veteranklassen, og hvilken start. Han skulle kæmpe om bedste veteran mod sin søster Titania, og det resulterede i, at Target blev bedste veteran og skulle efterfølgende i store ring. Ventetiden var lang, men det betalte sig at blive, for Target blev dagens bedste veteran, sikke en dag. Bella blev placeret som nr. 3 i sin klasse, og det var o.k.

05.12.13
Så blev årets sidste udstilling i Danmark afviklet, og Target og Bella sluttede i TOP10, som henholdsvis nr. 4 og 5, og det må jo siges at være ganske pænt. Target har siden 2007 og til dato været i TOP10, og det er særdeles godt gået. I 2014 stiller han i Veteran-klassen.

07.11.13
Bella har været i Polen, og den ene dag gik det særdeles godt med både CAC og CACIB. Desuden har vi været i Herning, og her gik det også godt med bl.a. CAC og res.CACIB, meget mere kan man vel ikke forlange :). Udstillingssæsonen er ved at være slut, der er lige en enkelt tilbage i DK, og så må vi jo se, hvordan det går. Vi er flyttet på landet, og alle tre hunde synes, det er dejligt at piske afsted på markerne, og det er også sjovt, at kunne drille vores køer, når de går helt op til hegnet ved haven.

17.09.13
Bella har været på en del udstillinger i såvel ind- som udland, og klaret sig ganske pænt. Target holder lige en pause. Vi er småt begyndt at tale om at skulle have et kuld hvalpe i 2014.

27.05.13
Så har vi været på Dansk Dalmatiner Klubs årlige klubudstilling, og det gik rigtig godt. Selvom Target efterhånden er ved at være lidt oppe i alderen, så blev han placeret særdeles godt, og endelig fik Bella sit første certifikat, så det var en rigtig god weekend med en masse søde mennesker fra nær og fjern.

24.02.13
Så er den nye udstillingssæson startet, og Bella var for første gang i åben klasse, og det klarede hun ganske tilfredsstillende. Target holder lige en lille pause, for han er jo efterhånden ved at blive en lidt ældre herre, i hvert fald hvis man ser på hans alder, mentalt er han stadig en stor dreng, der vil lege.

30.12.12
Ja, så er tiden inde til at gøre status over året 2012. Generelt har det været et fint udstillingsår for både Target og Bella. Target blev årets bedste han 2012, og det må jo siges at være særdeles godt. Target har fra 2007 – 2012 været blandt de to bedste hanner i Danmark, og han er bare en superdejlig hund. Bella har også klaret sig pænt, og jeg håber, at året 2013 vil blive et rigtig godt år. RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE.

11.11.12
Sidste weekend var sidste udstilling i år i Herning. Bella og Target klarede sig ikke særlig godt, det var de udenlandske udstillere, der løb med det hele, men sammenlagt blev Target årets bedste hanhund på dalmatinerklubbens top-ti-liste, og det må jo siges at være særdeles godt klaret af en hund på 6 1/2 år

30.09.12
I dag var Bella og jeg en tur i Rostock, og det gik over al forventning, jeg havde håbet på et tysk certifikat, men det resulterede i meget mere, nemlig et tysk certifikat, CACIB samt bedst i racen, det var bare en stor dag, så betød det ikke så meget, at det blev meget sent, inden vi kom hjem.

13.09.12
Det har været en fantastisk udstillingssæson for Target, som blev Dansk Klubchampion på Dansk Dalmatiner Klubs udsitlling i Nr. Lyndelse den 04.08.12, det sker ikke så tit, at der opnås klubcertifikater. Bella har også klaret sig pænt, bl.a. med et certifikat i Tyskland.

06.05.12
Target og Bella har deltaget i en dobbeltudstilling i Roskilde, og Target klarede sig aldeles fremragende og blev BIM begge dage, flot klaret Target

08.04.12
Target og Bella er kommet godt fra start i det nye udstillingsår, og Bella har været en tur i Malmö. Desuden er Bella blevet HD-fotograferet, og resultatet var særdeles godt A-hofter, bedre kan det ikke blive.

30.12.11
Så er tiden inde til at gøre status over året 2011. Target klarede sig igen flot og blev nr. 2 på top-ti-listen over hanhunde, og Marie startede sin udstillingskarriere med gode resultater. Vi ser frem til 2012 og ønsker alle et rigtig godt Nytår og på gensyn i udstillingsringen.

13.11.11
Sidste weekend fandt årets sidste udstilling sted i Herning, og Bella skulle udstilles første gang i Juniorklassen. Target og Bella klarede sig pænt.

20-09-2011
Så er tiden inde til lidt opdatering, siden klubudstillingen har Target og Bella været i Holland, hvor især Target klarede sig fantastisk på Europaudstillingen, da han blev nr. 4 i championklassen ud af 11 championhanner, det må siges at være særdeles tilfredsstillende, da det var toppen af poppen, der deltog. Vi deltog i den hollandske klubudstilling, som var et fint arrangement. I weekenden 17. + 18.09.11 var der to udstillinger i Jylland, og endnu en gang gik det over al forventning.

20-06-2011
Target og Bella har været til Klubudstilling, hvor de klarede sig særdeles fremragende. Næste gang Bella skal udstilles er på Kredsudstillingen i Varde, og så bliver det alvor, hun er på det tidspunkt rykket op i hvalpeklassen. Hvad hendes tænder angår, har hun fuldt tandsæt, dejligt. Alle ønskes en rigtig god sommer.

 24-04-2011 PÅSKEUDSTILLING
Target og Bella var på påskeudstilling i Næstved, og de klarede sig rigtig godt, Target blev BIM, og Bella blev bedste baby, så det var en af de bedre udstillinger.

23-04-2011 TÆNDER
Nu begynder Bella’s tænder at rasle ud, og så er det spændende at se, om alle hendes tænder kommer, men det vil tiden vise.

10-04-2011 SIDSTE SKUD PÅ STAMMEN 
Så er der kommet endnu en dalmatiner til kennelen, nemlig Lots Of Spots Madame Marie. Hun var den 03.04.11 til sin første udstilling (Tønder) og klarede sig fint, hun blev bedste babytæve.

15-02-2011 FODBOLDSPONSOR
Kennel Ravenhood er igen i år sponsor for fodboldklubben VLI (www.vli-fodbold.dk)

13-02-2011 FREDERICIA
Endelig kom der gang i udstillingerne igen. Årets første udstilling fandt sted i Fredericia, og Target klarede sig rigtig godt og fik igen CACIB.

30-12-2010 ÅRET 2010
Ja, så er året ved at rinde ud, og så er det jo tid for at gøre status. Der er ikke sket meget på hjemmesiden det sidste års tid, men det må jeg se at gøre noget ved. Oriana’s Traceable Target er klarede sig også rigtig godt i 2010, han blev tysk champion og blev nr. 2 på Dansk Dalmatiner Klubs Top 10 hanhundeliste.

28-11-2009 ÅRETS HUND OG DKK-RACEVINDER 2009
Oriana’s Traceable Target er blevet årets hund DKK-Racevinder 2009.

06-08-2009 FØDSELSDAG
I dag bliver alle hvalpene i A-kuldet 1 år, HURRA – HURRA. Hvor tiden dog går hurtig. De har det alle godt, og jeg glæder mig til at høre fra dem igen og få flere fotos. I weekenden var Titania og Target i Bremen, og det gik godt, Target deltog begge dage, og fik CAC begge dage og CACIB den første dag. Titania blev kun udstillet en dag, og blev BIR, blot 3 måneder efter at have født, FLOT!

01-06-2009 Klubudstilling i Vissenbjerg den 30. + 31.05.09
Så har Dansk Dalmatiner Klub afholdt den årlige klubudstilling, denne gang blev den afholdt i Vissenbjerg, og vejret var med os, solen skinnede og alle (tror jeg nok) hyggede sig. Desværre var der ikke tilmeldt mange dalmatinere. Vi overnattede på Gadsbølle skole – ikke langt fra selve udstillingsstedet – og her spiste vi morgen- samt aftensmad. Det er altid hyggeligt med klubudstillingen, da det er en udstilling, der afholdes over to dage (dvs. 2 separate udstillinger), fordi man har tid til at tale med hinanden og ikke skal skynde sig hjem, og så plejer der også at være udstillere fra andre lande.

20-04-2009 Ravenhood’s Amazing Amadeus (Balder) + Target
Så har Balder fået sig et nyt hjem. Han er kommet til et hjem bestående af far, mor og 2 børn, og da han tidligere bl.a. har boet sammen med 2 børn, er det jo ikke nyt for ham, så jeg krydser fingre for, at det kommer til at gå godt. I går den 19.04.09 fik Target sit første klubcert.

30-03-2009 Ravenhood’s Amazing Amadeus (Balder)
Desværre fik jeg i dag en kedelig besked. Balder’s familie kan desværre ikke have ham mere, da der er kommet allergi i familien, så jeg håber, at han vil komme til en rigtig god familie, der tid og lyst til at have ham, og samtidig vil være god ved ham.

30-03-2009 Berlin Winner 2009
Tudor Rose og Target var en tur i Berlin den 28.03.09, og Target’s søster Tudor Rose blev BIR ud af 56 dalmatinere, fik certifikat, CACIB, blev tysk champion og Berlin vinder 2009. Target blev bedste hanhund ud af 26 hanner, fik certifikat , CACIB og blev Berlin vinder 2009. Så det var jo en rigtig god weekend.

 

Posted by
Kennel Ravenhood

bottom of page